Benefit pro zaměstnance


Každý, kdo vlastní firmu by mě dělat maximum proto, aby byli zaměstnanci spokojení. Právě zaměstnanci jsou alfou a omegou každé firmy a každý vlastním si dost dobře uvědomuje, že by to bez nich nešlo. To se týká převážně menších podniků, které mají málo zaměstnanců. Pokud je řeč o korporátu, tak sice můžete mít hezké benefity, ale jste jen číslo v pořadníku. Jestliže si vážíte svých lidé ve firmě, tak jim poskytněte benefit v podobě reklamní polokošile. Tyto polokošile jsou naprostou peckou, jedná se o vkusné kousky, které mohou nosit jak do práce, tak do všedního života.

reklamní polokošile

Každý, kdo má rád košile, tak toto gesto od zaměstnance určitě ocení. Navíc, jako správný zaměstnavatel si musíte polokošile potisknout. Nejde o to, abyste věděli, že jsou košile vaše, ale o propagaci vaší firmy. Pokud se jedná o veřejný sektor, tak každý ví, že člověk s touto košilí je zaměstnanec a může vám ohledně vašich otázek poradit. Nemusíte tak chodit po obchodě a dlouho něco hledat, ale stačí oslovit lidi s touto košilí s logem, kteří vám jsou k dispozici. Samozřejmostí je, že je dáte zaměstnancům zdarma v rámci benefitů. Možnost je si nechat potisknout i další textil, jako je tričko, mikina nebo třeba klasické košile.

reklamní polokošile

Můžete zvolit také barvu a velikosti podle zaměstnanců. Dobré je volit takovou barvu v jaké máte logo nebo název firmy. Kromě toho se dají pořídit i jiné reklamní předměty, jako jsou propisky, batohy, deštníky a další zajímavé předměty, které se dají využít na promo akciích. Věřte, že tento benefit je jen základem pro vaše zaměstnance. Každý, kdo zaměstnává lidi, by jim měl poskytnout co nejvíce benefitů, a to nejen pro spokojenost zaměstnanců, ale proto, že si náklady může odečíst na daních. Je tedy na zvážení, zda u vás ve firmě nějaké benefity nezavést. Určitě to není na škodu a budou velice rádi.